Terapije

Individualna
terapija

Partnerska
terapija

Družinska
terapija

Skupinska
terapija

Druge
storitve

Tina Korošec

O meni

Z vsem, kar sem se naučila in čemur sem sledila v življenju lahko pomagam ljudem na poti do bolj celostnega, polnega in živega življenja.

In ravno to je najlepši del mojega dela. Da s tem, ko sem to kar sem in počnem to kar počnem že celo svoje življenje: se razvijem, izobražujem, berem in raziskujem, lahko doprinesem ne samo k bolj kvalitetnemu življenju sebe ampak tudi svojih klientov. In zato moje delo zame ni delo. Je darilo. Spremljati ljudi na poti k spremembam, jih opazovati, kako rastejo, zorijo in zasijejo v svojih pravih barvah. To je res čudovit občutek.

Več o meni

O PsiHari

Beseda PsiHara je sestavljena iz dveh besed in sicer iz besed PSI in HARA.

Združitev obeh besed v PsiHara tako predstavlja idejo o celostnem pristopu, ki v obzir jemlje ne samo posameznikovega intelekta, ampak pristopa k človeku kot celoti: um, duša in telo. Prav tako pa ne pristopa samo k posamezniku ampak k celotnemu okolju, ki ga sooblikuje.

Vsaka fizični ali psihični simptom, vsako vedenje, vsak občutek, vsak odziv, konflikt… ima namreč dober razlog za svoj obstoj, če nanj pogledamo v kontekstu, v katerem je nastal. In zato je potrebno težave reševati v kontekstu v katerem so nastale.

Več o PsiHari

knjižnica znanja

Kontakt

Dovoljujem, da PsiHara. do mojega preklica soglasja obdeluje moje osebne podatke za namen pošiljanja e-novic. Strinjam se s pogoji uporabe.

Facebook