Naročila na terapije potekajo preko online obrazca na tej povezavi. Za vse ostale informacije pa sem dosegljiva na:

051 863 500 |  [email protected] Facebook Twitter Skype |  Preko obrazca:  |

Kontaktni obrazec

Dovoljujem, da PsiHara. do mojega preklica soglasja obdeluje moje osebne podatke za namen pošiljanja e-novic. Strinjam se s pogoji uporabe.

KAKO DO MENE

Terapije izvajam na naslovu Sostrska cesta 2a, 1261 Ljubljana – Dobrunje.

Navodila za pot:

 • Avtomobil ali kolo

  Do Sostrega lahko pridete na več načinov, poleg najbolj udobne variante z avtomobilom ali bolj športne variante s kolesom, obstajajo tudi dobre povezave z mestnim LPP avtobusom iz smeri Ljubljane.

 • Avtobus

  Lpp linije, ki vas bodo pripeljale do pisarne so: 13, 24 in 26. Avtobusi vozijo približno na pol ure, v določenih delih dneva celo bolj pogosto. V večernih urah nekoliko bolj redko, ampak vsaj na vsako uro. Izstopna postaja je končna postaja in se imenuje Sostro (oz. postaja OŠ Sostro, če uporabite linijo 24). Ko pridete na končno postajo Sostro, se usmerite proti cerkvi, prečkate cesto in nadaljujete pot desno v prvem križišču, čez nekaj metrov bo poslovna stavba v kateri se nahaja moja pisarna na vaši desni strani (za smetnjaki). Če izstopite na postaji OŠ Sostro pa se usmerite naravnost proti cerkvi ter v križišču pred cerkvijo zavijte levo. Prav tako bo stavba v kateri je pisarna, na vaši desni.  Avtobusne povezave lahko preverite tukaj.

 • Pisarna

  Pisarna se nahaja v kraju Sostro pri Ljubljani, za lažjo navigacijo veljajo naslednja navodila:

  Iz obvoznice zavijete na izvozu Sostro, nato pa na Litijsko cesto v smeri nasprotno od Ljubljane. Pot lahko nadaljujete po Litijski cesti naravnost cca. 2 km do razcepa, kjer se nahaja postaja LPP in tam v križišču zavijete desno. Čez približno 500 m boste na levi strani videli pekarno, za njo pa se nahaja poslovna stavba v kateri je moja pisarna.

  Lahko pa do pisarne pridete tudi tako, da cca. 300 m za obvoznico (kmalu za hotelom Stilo), zavijete desno (proti Sv. Urhu), nato pa pot nadaljujete naravnost, mimo bencinske črpalke in šole, proti cerkvi. Ko prevozite most (pred cerkvijo), zavijete v prvem križišču levo in druga stavba na desni je poslovna zgradba, v kateri se nahaja moja pisarna.

  Pred stavbo je več parkirnih mest, na katerih lahko brezplačno parkirate.

  Pisarna se nahaja v 2. nadstropju poslovne stavbe na naslovu Sostrska cesta 2a. V stavbo vstopite na prvem vhodu desno, kjer je oznaka Magičnost gibanja in se povzpnete po stopnicah do drugega nadstropja, tam boste videli oznako PsiHara na vratih.

Moja pisarna

Psihara pisarna

Prostor, kjer se ustvarjajo nove, boljše izkušnje.

Psihara pisarna
Psihara pisarna

Podatki podjetja

PsiHara, poslovno in osebno svetovanje, Tina Korošec s.p.

Resljeva cesta 27, 1000 Ljubljana
DŠ: 77608003
TRR: SI56 0510 0801 3218 764 (odprt pri Abanki)