Vse storitve, ki jih izvajam, temeljijo na pristopu izkustvene geštalt terapije, ki ga kombiniram z znanjem, pridobljenim med univerzitetnim izobraževanjem, bogatimi izkušnjami iz vodenja tima v vlogi izvršne direktorice neprofitnega zavoda za razvoj in promocijo športa ter seveda lastnih življenjskih izkušenj. Več o moji izobrazbi in področjih dela lahko preberete na tej povezavi.

PshiHara

DELAVNICE – PREDAVANJA

Z namenom širjenja svojega znanja izvajam tematske delavnice, treninge in predavanja na različnih področjih svojega delovanja.

Dogodki so razpisani na tej spletni strani in fb profilu PsiHara.

Dogodke pa lahko na želeno temo izvedem tudi po naročilu.

Vsi dogodki so izvedeni izkustveno, kar pomeni, da udeleženci o temah ne samo poslušajo, temveč jih občutijo skozi različne vaje, eksperimente.

 

Cena po dogovoru
PshiHara

Poslovno področje

V poslovnem svetu se ljudje pogosto srečujejo s težavami v komunikaciji in odnosih v različnih oblikah, vendar razen v redkih izjemah podjetja odnosnih in komunikacijskih težav po navadi ne rešujejo, saj za to nimajo časa in virov.

Ker pa na delovnem mestu ljudje preživimo večino svojega časa, menim, da so dobri odnosi na delovnem mestu in tudi obvladanje komunikacije (tako s sodelavci in nadrejenimi kot tudi s strankami) ključni ne samo za kakovost našega dela, temveč tudi dobrega počutja tako na delovnem mestu kot posledično v zasebnem življenju.

S svojimi izkušnjami pri vodenju zaposlenih in s pridobljenimi psihoterapevtskimi znanji lahko podjetjem pomagam pri razreševanju različnih konfliktnih situacij, usklajevanju vizij in želja posameznikov, pri izboljševanju komunikacije med zaposlenimi in tudi v odnosu do strank. Ponudim pa lahko tudi podporo vodjam timov pri vodenju tima in delu s kadri.

Storitve na področju poslovnega sveta izvajam v obliki individualnega dela, dela v parih ali skupine, kot tudi v obliki delavnic in treningov.

Več informacij o individualnem pristopu najdete na tej povezavi. Informacije o delavnicah pa so dosegljive tukaj.

 

Cena po dogovoru
PshiHara

PODROČJE ŠPORTA

Na področju športa prihaja do velikih psiholoških pritiskov na vseh ravneh, še posebej, ko govorimo o profesionalnem športu. Za ravnanje z njimi pa so posamezniki (naj bodo to športniki, trenerji, drugi športni kadri, družine športnikov) različno dobro opremljeni.

Sama verjamem, da je šport lahko čudovito darilo tako tistim, ki se z njim ukvarjajo, kot tistim, ki ga spremljajo kot sodelavci, vendar verjamem tudi, da lahko športna aktivnost postane tudi vir težav.

Zato sem prepričana, da lahko ob kombinaciji s psihološko podporo poskrbimo tako za zmanjšanje poškodb, boljše rezultate, tudi boljše odnose v ekipi, z družinami itd.

Na področju športa izvajam naslednje storitve:

Delo z rekreativnimi in profesionalnimi športniki ter delo s trenerji in drugimi člani športnega tima. Delo na odnosih v različnih situacijah (npr. na odnosu med trenerjem in športnikom, med športniki v ekipi, delo s trenerskim timom, med vodilnim kadrom kluba in trenerji itd.). Izvajam celostno podporo športnim organizacijam (klubom) kot tudi delavnice, namenjene športnikom, športnim organizacijam, staršem športnikov itd.

Več informacij o individualnem pristopu dela s športniki najdete pod zavihkom terapije oz. na tej povezavi, za informacije o drugih storitvah pa me prosim kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Cena po dogovoru
PshiHara

ŠOLSKO PODROČJE

Šola je izobraževalna inštitucija, ki kljub temu, da to ni njen namen, tudi vzgaja. Hkrati pa je tudi prostor, kjer se težave učencev izrazijo bolj kot v kakšni drugi situaciji. Sodelovanje s šolo je zato lahko pomembna dopolnitev družinski terapiji, na drugi strani pa je delo z učiteljskim timom lahko tudi velika razbremenitev za učitelje, ki se v šoli dnevno srečujejo s težavami z učenci in tudi starši.

Na področju šolstva izvajam naslednje storitve:

Interdisciplinarni pristop pri delu z učencem–družino–šolo (in širšo lokalno skupnostjo, če je to potrebno). Ter delavnice za učitelje, učence in/ali starše.

 

Cena po dogovoru

V primeru, da med opisanimi storitvami niste našli tistega, kar bi potrebovali, vendar imate občutek, da bi vam s svojim znanjem in izkušnjami lahko pomagala, ste dobrodošli, da me kontaktirate preko spodnjega kontaktnega obrazca in bomo skupaj poiskali primerno obliko sodelovanja.

DODATNE INFORMACIJE

Vaše povpraševanje je nezavezujoče.

Pri opisu področja, na katerem potrebujete storitev, bodite čim bolj konkretni glede vaših potreb. V primeru, da bom potrebovala dodatne informacije za pripravo ponudbe, vas bom kontaktirala.

Na podlagi poslanega povpraševanja bom pripravila in poslala ponudbo za sodelovanje, ki bo vključevala plan dela in okvirno ceno za posamezno enoto ali celotno storitev (odvisno od vsebine povpraševanja).

NAČIN PLAČILA

Po predhodnem dogovoru je možno plačilo v obliki bančnega nakazila po predračunu.

Na lokaciji je zaenkrat možno le plačilo z gotovino na podlagi izdanega računa za posamezno opravljeno uro.

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za ponudbo o sodelovanju me lahko kontaktirate na:
| 051 863 500 | [email protected] | Preko obrazca: |

Izberite storitev

Dovoljujem, da PsiHara. do mojega preklica soglasja obdeluje moje osebne podatke za namen pošiljanja e-novic. Strinjam se s pogoji uporabe.