DODATNE INFORMACIJE

Vaše povpraševanje je nezavezujoče.

Pri opisu področja, na katerem potrebujete storitev, bodite čim bolj konkretni glede vaših potreb. V primeru, da bom potrebovala dodatne informacije za pripravo ponudbe, vas bom kontaktirala.

Na podlagi poslanega povpraševanja bom pripravila in poslala ponudbo za sodelovanje, ki bo vključevala plan dela in okvirno ceno za posamezno enoto ali celotno storitev (odvisno od vsebine povpraševanja).

NAČIN PLAČILA

Po predhodnem dogovoru je možno plačilo v obliki bančnega nakazila po predračunu.

Na lokaciji je zaenkrat možno le plačilo z gotovino na podlagi izdanega računa za posamezno opravljeno uro.

 

Hvala za izkazan interes za sodelovanje z mano.

Vendar vas moram žal obvestiti, da zaradi prezasedenosti trenutno ne sprejemam novih klientov in ne izvajam brezplačnih telefonskih posvetov.

V primeru, da bi želeli biti obveščeni o možnosti za brezplačen telefonski posvet ali o prostem mestu za terapijo, ko bo to na voljo (ali pa potrebujete priporočilo za drugega terapevta) mi lahko pišete na email naslov [email protected].

Potrudila se vam bom odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Hvala za razumevanje,
Tina

p.s. Vsi obstoječi klienti se na terapije še vedno lahko naročate preko spletnega obrazca. Povezava do njega ostaja enaka.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za ponudbo o sodelovanju me lahko kontaktirate na:
| 051 863 500 | [email protected] | Preko obrazca: |

    Izberite storitev

    Dovoljujem, da PsiHara. do mojega preklica soglasja obdeluje moje osebne podatke za namen pošiljanja e-novic. Strinjam se s pogoji uporabe.