DODATNE INFORMACIJE

Terapije se na željo klientov lahko po predhodnem dogovoru podaljšajo za 30 min. Cena v tem primeru je dodatnih 40 €, ne glede na vrsto terapije.

Na prvo terapijo, če je le možno, prosim, s seboj prinesite izpolnjen in podpisan: Terapevtski dogovor

V primeru, da terapijo odpoveste manj kot 48 ur pred dogovorjenim terminom oz. na dogovorjen termin ne pridete, ste dolžni opraviti plačilo za terapijo v celoti (izjema so odsotnosti zaradi višje sile, ki jih ni možno v naprej predvideti). Prosim, da morebitne odsotnosti v vsakem primeru sporočite čim prej, ko je to mogoče.

Pozor! Terapije potekajo na naslovu Sostrska cesta 2a, 1261 Ljubljana Dobrunje in ne na naslovu podjetja. Navodila za pot najdete na tej povezavi: Kako do mene >

NAČIN PLAČILA

Plačilo za terapije se izvede sproti, po opravljeni terapiji, zaenkrat je možno plačilo z gotovino.

Po predhodnem dogovoru je možno plačilo v obliki bančnega nakazila.

Plačilo za online terapije se lahko opravi zgolj v obliki predplačila.

Obstaja tudi možnost nakupa darilnega bona s storitvijo in višino zneska po vaši izbiri.

Če bi želeli plačila opraviti preko TRR, me prosim o tem obvestite na 051 863 500 ali [email protected], da za vas pripravim predračun za želeno storitev in vam posredujem podatke za nakazilo.

Pozor! Vsa predplačila morajo biti opravljena najkasneje 24 ur pred dogovorjenim terminom terapije (znesek plačila mora biti pred začetkom terapije viden na TRR), v nasprotnem primeru ste dolžni storitev poravnati neposredno po opravljeni terapiji.

Hvala za izkazan interes za sodelovanje z mano.

Vendar vas moram žal obvestiti, da zaradi prezasedenosti trenutno ne sprejemam novih klientov in ne izvajam brezplačnih telefonskih posvetov.

V primeru, da bi želeli biti obveščeni o možnosti za brezplačen telefonski posvet ali o prostem mestu za terapijo, ko bo to na voljo (ali pa potrebujete priporočilo za drugega terapevta) mi lahko pišete na email naslov [email protected].

Potrudila se vam bom odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Hvala za razumevanje,
Tina

p.s. Vsi obstoječi klienti se na terapije še vedno lahko naročate preko spletnega obrazca. Povezava do njega ostaja enaka.