PshiHara

Družinska terapija

Družina je osnovna celica, ki postavi temelje in vzorce za naše odnose skozi celotno življenje. V njej poteka točno določena dinamika, ki je unikatna za vsako družino, saj k razvoju le-te doprinesejo vsi njeni člani s svojimi osebnostnimi karakteristikami, vzorci obnašanja in temperamentom.

Družina je tako lahko čudovit prostor za srečanje različnih posameznikov, ki jim omogoča razvoj njihovih potencialov, lahko pa je tudi prostor, v katerem nekateri posamezniki ne najdejo svojega prostora ali se kako drugače počutijo omejene ali neslišane.

Pogosto se za družinsko terapijo odločijo družine, ki se srečujejo s problematičnim vedenjem enega ali več članov družine z namenom, da bi se to vedenje odpravilo.

Namen družinske terapije je v tem, da razišče, kateri vzorci vedenja v družini ustvarjajo nezdravo družinsko klimo, ki vodi posameznika ali več njih do nezaželenih oblik vedenja ter jih nato skupaj z družino poskuša spremeniti tako, da nezaželena vedenja ne bodo več potrebna.

V primeru, da na terapiji skupaj ugotovimo, da gre v osnovi za partnerski ali individualen problem katerega od članov družine, včasih terapije nadaljujemo v verziji partnerske ali individualne terapije, saj takrat obisk otrok ali drugih članov družine ni več potreben.

 

Družinska terapija
60min
50€

DODATNE INFORMACIJE

Terapije se na željo klientov lahko po predhodnem dogovoru podaljšajo za 30 min. Cena v tem primeru je dodatnih 10 €, ne glede na vrsto terapije.

Na prvo terapijo, če je le možno, prosim, s seboj prinesite izpolnjena in podpisana obrazca: Terapevtski dogovor | Pristopni obrazec

V primeru, da terapijo odpoveste manj kot 24 ur pred dogovorjenim terminom oz. na dogovorjen termin ne pridete, ste dolžni opraviti plačilo za terapijo v celoti (izjema so odsotnosti zaradi višje sile, ki jih ni možno v naprej predvideti). Prosim, da morebitne odsotnosti v vsakem primeru sporočite čim prej, ko je to mogoče.

Pozor! Terapije potekajo na naslovu Brezovce 9, 1236 Trzin in ne na naslovu podjetja. Navodila za pot najdete na tej povezavi: Kako do mene >

NAČIN PLAČILA

Plačilo za terapije se izvede sproti, po opravljeni terapiji, zaenkrat je možno plačilo z gotovino.

Po predhodnem dogovoru je možno predplačilo v obliki bančnega nakazila na podlagi predračuna.

Plačilo za Skype terapije se lahko opravi zgolj v obliki predplačila.

Možno je predplačilo več ur hkrati, pri čemer se obračuna popust. V primeru predplačila 5 ur se obračuna 20 € popusta, 8 ur 30 € in pri predplačilu 10 ur 50 € eur popusta.

Obstaja tudi možnost nakupa darilnega bona s storitvijo in višino zneska po vaši izbiri.

Če bi želeli plačila opraviti preko TRR, me prosim o tem obvestite na 051 863 500 ali [email protected], da za vas pripravim predračun za želeno storitev in vam posredujem podatke za nakazilo.

Pozor! Vsa predplačila morajo biti opravljena najkasneje 24 ur pred dogovorjenim terminom terapije (znesek plačila mora biti pred začetkom terapije viden na TRR), v nasprotnem primeru ste dolžni storitev poravnati neposredno po opravljeni terapiji.

NAROČITE SE NA TERAPIJO

Na terapijo se lahko naročite preko spodnjega obrazca.

Za dodatne informacije sem dosegljiva na  | 051 863 500  | [email protected] |