PshiHara

Individualna terapija

Individualna terapija je primerna praktično za vse, ki trenutno niso zadovoljni s katerim od vidikov svojega življenja in bi si želeli spremembe na bolje.

Naj gre za občutke depresije, različne strahove, pretirano izpostavljenost stresu, ponavljajoče se fizične težave, poškodbe, bolečine, bolezni, pogoste prehlade, nespečnost, za različne odvisnosti, težave s prekomerno telesno težo ali za splošno nezadovoljstvo. Za težave pri vzpostavljanju ali ohranjanju odnosov, prehranske motnje, posttravmatski stresni sindrom ali druge težave, ki vztrajajo po travmatičnih dogodkih, težave z organizacijo dela v službi ali doma, s postavljanjem mej, nezadovoljstvo z izbiro poklicne poti, previsoke ali prenizke zahteve do sebe ali drugih, občutki krivde, težave v partnerskem odnosu, v starševski vlogi, težave v odnosih s sodelavci, nadrejenimi. Kot tudi za težave ob izgubi bližnjih oseb, soočanje s smrtjo, pri sprejemanju težkih odločitev, strah pred novimi življenjskimi nalogami (starševstvo, poroka, pokoj), soočanje z neplodnostjo, težave v spolnosti, soočanje in komuniciranje z okolico o svoji istospolni usmerjenosti, varanje, ločitve in mnoge druge težave. Skoraj vse lahko obravnavamo s psihoterapevtskim pristopom.

Format individualne terapije oz. psihoterapije je namreč zastavljen tako, da skozi terapevtski proces pogledamo, kakšni so razlogi za nastanek vaših težav in še bolj pomembno, kakšna je njihova funkcija, zaradi katere vztrajajo v vašem življenju.

Skozi terapijo vam pomagam, da ozavestite te razloge ter hkrati dobite priložnost, da v varnem okolju preizkusite nove, bolj učinkovite načine ravnanja, katerih posledica je, da vaše težave preprosto izzvenijo, saj v vašem življenju ne opravljajo več svoje prvotne funkcije in za to niso več potrebne.

V primeru, da niste prepričani, ali težavo lahko odpravite s psihoterapevtsko obravnavo, se lahko preko obrazca za naročanje spodaj, naročite na brezplačni 20-minutni telefonski posvet in se o vaših dilemah pogovoriva, preden se odločite za terapijo.

 

Individualna terapija
60 min
40€

DODATNE INFORMACIJE

Terapije se na željo klientov lahko po predhodnem dogovoru podaljšajo za 30 min. Cena v tem primeru je dodatnih 10 €, ne glede na vrsto terapije.

Na prvo terapijo, če je le možno, prosim, s seboj prinesite izpolnjena in podpisana obrazca: Terapevtski dogovor | Pristopni obrazec

V primeru, da terapijo odpoveste manj kot 24 ur pred dogovorjenim terminom oz. na dogovorjen termin ne pridete, ste dolžni opraviti plačilo za terapijo v celoti (izjema so odsotnosti zaradi višje sile, ki jih ni možno v naprej predvideti). Prosim, da morebitne odsotnosti v vsakem primeru sporočite čim prej, ko je to mogoče.

Pozor! Terapije potekajo na naslovu Brezovce 9, 1236 Trzin in ne na naslovu podjetja. Navodila za pot najdete na tej povezavi: Kako do mene >

NAČIN PLAČILA

Plačilo za terapije se izvede sproti, po opravljeni terapiji, zaenkrat je možno plačilo z gotovino.

Po predhodnem dogovoru je možno predplačilo v obliki bančnega nakazila na podlagi predračuna.

Plačilo za Skype terapije se lahko opravi zgolj v obliki predplačila.

Možno je predplačilo več ur hkrati, pri čemer se obračuna popust. V primeru predplačila 5 ur se obračuna 20 € popusta, 8 ur 30 € in pri predplačilu 10 ur 50 € eur popusta.

Obstaja tudi možnost nakupa darilnega bona s storitvijo in višino zneska po vaši izbiri.

Če bi želeli plačila opraviti preko TRR, me prosim o tem obvestite na 051 863 500 ali [email protected], da za vas pripravim predračun za želeno storitev in vam posredujem podatke za nakazilo.

Pozor! Vsa predplačila morajo biti opravljena najkasneje 24 ur pred dogovorjenim terminom terapije (znesek plačila mora biti pred začetkom terapije viden na TRR), v nasprotnem primeru ste dolžni storitev poravnati neposredno po opravljeni terapiji.

NAROČITE SE NA TERAPIJO

Na terapijo se lahko naročite preko spodnjega obrazca.

Za dodatne informacije sem dosegljiva na  | 051 863 500  | [email protected] |