PshiHara

Partnerska terapija

V partnerstvu se srečata dve osebi iz različnih družin, z različnimi vzorci in vrednotami, ki lahko imata ali ne, skupen cilj, ostati skupaj. Biti v partnerstvu iz tega in drugih razlogov ni lahko in za ohranitev partnerskega odnosa ne zadošča samo začetna zaljubljenost in kasnejša ljubezen. Kakovostno partnerstvo namreč poleg ljubezni zahteva skupne interese, pogovor, razumevanje, spoštovanje in nenazadnje sprejemanje različnosti, ki jo v odnos prinese vsak od partnerjev.

Namen partnerske terapije je zato pogledati čez ovire, kot so npr. nezaželena vedenja, prepiri, prevare in druge težave, s katerimi se par srečuje, in pogledati, kje v odnosu dejansko nastaja problem ter poiskati načine, ki bodo partnerjema pomagali razviti kakovosten, spoštljiv in ljubezni poln odnos do sebe in do svojega partnerja.

Končni cilj terapije ni, da se za vsako ceno ohranja partnerski odnos, temveč, da se znotraj odnosa razvijata oba posameznika. Če razvoj obeh znotraj partnerstva ni mogoč, je del terapije lahko tudi pogovor o morebitnem razhodu.

Partnerska terapija je primerna za vse, ki bi si želeli skozi partnerski odnos narediti nekaj zase, svoje boljše počutje in predvsem izboljšati svoj odnos s partnerjem. Poleg običajnih partnerskih tem pa je primerna tudi za tiste pare, ki se srečujejo s težavami, kot so neplodnost, zapleti v nosečnosti ali pri oz. po rojstvu, pare, pri katerih prihaja do nasilja, prevar, tiste, ki razmišljajo o razhodu oz. so že v procesu razhajanja in ločitve (ali so se že razšli) in bi si želeli urediti odnose po razhodu (zaradi otrok ali zgolj zaradi prebolevanja odnosa) itd.

 

Partnerska terapija
60 min
40€

DODATNE INFORMACIJE

Terapije se na željo klientov lahko po predhodnem dogovoru podaljšajo za 30 min. Cena v tem primeru je dodatnih 10 €, ne glede na vrsto terapije.

Na prvo terapijo, če je le možno, prosim, s seboj prinesite izpolnjena in podpisana obrazca: Terapevtski dogovor | Pristopni obrazec

V primeru, da terapijo odpoveste manj kot 24 ur pred dogovorjenim terminom oz. na dogovorjen termin ne pridete, ste dolžni opraviti plačilo za terapijo v celoti (izjema so odsotnosti zaradi višje sile, ki jih ni možno v naprej predvideti). Prosim, da morebitne odsotnosti v vsakem primeru sporočite čim prej, ko je to mogoče.

Pozor! Terapije potekajo na naslovu Brezovce 9, 1236 Trzin in ne na naslovu podjetja. Navodila za pot najdete na tej povezavi: Kako do mene >

NAČIN PLAČILA

Plačilo za terapije se izvede sproti, po opravljeni terapiji, zaenkrat je možno plačilo z gotovino.

Po predhodnem dogovoru je možno predplačilo v obliki bančnega nakazila na podlagi predračuna.

Plačilo za Skype terapije se lahko opravi zgolj v obliki predplačila.

Možno je predplačilo več ur hkrati, pri čemer se obračuna popust. V primeru predplačila 5 ur se obračuna 20 € popusta, 8 ur 30 € in pri predplačilu 10 ur 50 € eur popusta.

Obstaja tudi možnost nakupa darilnega bona s storitvijo in višino zneska po vaši izbiri.

Če bi želeli plačila opraviti preko TRR, me prosim o tem obvestite na 051 863 500 ali [email protected], da za vas pripravim predračun za želeno storitev in vam posredujem podatke za nakazilo.

Pozor! Vsa predplačila morajo biti opravljena najkasneje 24 ur pred dogovorjenim terminom terapije (znesek plačila mora biti pred začetkom terapije viden na TRR), v nasprotnem primeru ste dolžni storitev poravnati neposredno po opravljeni terapiji.

NAROČITE SE NA TERAPIJO

Na terapijo se lahko naročite preko spodnjega obrazca.

Za dodatne informacije sem dosegljiva na  | 051 863 500  | [email protected] |