PshiHara

Skupinska terapija

Skupinska terapija poteka v manjših skupinah (do 5 članov), enkrat mesečno in ob vnaprej dogovorjenih terminih, ki jih dogovorimo skupaj s člani skupine. Člani skupine so previdno izbrani na podlagi različnih kriterijev, kot so starost, podobne izkušnje ali življenjske situacije in na podlagi tega so razporejeni v skupino, ki jih lahko kar najbolj podpre pri njihovem razvoju in premagovanju težav.

Člani so na vsakem srečanju povabljeni, da govorijo o svojih težavah ter tudi o tem, kako doživljajo sebe v skupini in kako doživljajo ostale člane v primeru, da je to potrebno. Pri tem v skupini velja visoka stopnja zaupnosti, kar pomeni, da člani skupine o dogajanju znotraj skupine ne smejo razpravljati izven le-te.

Delo v skupinah ima izredno močan učinek na posameznika, saj nam skupina ponudi unikatno priložnost, da se vidimo v očeh drugih članov skupine, s čimer dobimo dragocen dostop do zavedanja o sebi, svojih vzorcih in ravnanju v odnosu z drugimi.

Hkrati pa nam podari tudi priložnost, da pridobimo nova znanja za ravnanje, ki jih v varnem okolju skupine preizkusimo s člani skupine in kasneje s pozitivnimi izkušnjami tudi v drugih odnosih izven skupine.

V skupino svoje kliente povabim, če menim, da bi bilo skupinsko delo za njih bolj učinkovito od individualnega pristopa. Interesenti za vključitev v skupino pa me lahko kontaktirajo tudi sami preko spodnjih kontaktnih podatkov. Na podlagi vašega interesa vas bom najprej povabila na individualno srečanje, da se pogovorimo o vaših težavah in dilemah ter skupaj ocenimo, ali je skupinsko delo primerna oblika terapije za vas ter v katero skupino bi vas lahko vključila.

 

 

Skupinska terapija (na osebo)
180 min
30€

DODATNE INFORMACIJE

Terapije se na željo klientov lahko po predhodnem dogovoru podaljšajo za 30 min. Cena v tem primeru je dodatnih 10 €, ne glede na vrsto terapije.

Na prvo terapijo, če je le možno, prosim, s seboj prinesite izpolnjena in podpisana obrazca: Terapevtski dogovor | Pristopni obrazec

V primeru, da terapijo odpoveste manj kot 24 ur pred dogovorjenim terminom oz. na dogovorjen termin ne pridete, ste dolžni opraviti plačilo za terapijo v celoti (izjema so odsotnosti zaradi višje sile, ki jih ni možno v naprej predvideti). Prosim, da morebitne odsotnosti v vsakem primeru sporočite čim prej, ko je to mogoče.

Pozor! Terapije potekajo na naslovu Brezovce 9, 1236 Trzin in ne na naslovu podjetja. Navodila za pot najdete na tej povezavi: Kako do mene >

NAČIN PLAČILA

Plačilo za terapije se izvede sproti, po opravljeni terapiji, zaenkrat je možno plačilo z gotovino.

Po predhodnem dogovoru je možno predplačilo v obliki bančnega nakazila na podlagi predračuna.

Plačilo za Skype terapije se lahko opravi zgolj v obliki predplačila.

Možno je predplačilo več ur hkrati, pri čemer se obračuna popust. V primeru predplačila 5 ur se obračuna 20 € popusta, 8 ur 30 € in pri predplačilu 10 ur 50 € eur popusta.

Obstaja tudi možnost nakupa darilnega bona s storitvijo in višino zneska po vaši izbiri.

Če bi želeli plačila opraviti preko TRR, me prosim o tem obvestite na 051 863 500 ali [email protected], da za vas pripravim predračun za želeno storitev in vam posredujem podatke za nakazilo.

Pozor! Vsa predplačila morajo biti opravljena najkasneje 24 ur pred dogovorjenim terminom terapije (znesek plačila mora biti pred začetkom terapije viden na TRR), v nasprotnem primeru ste dolžni storitev poravnati neposredno po opravljeni terapiji.

NAROČITE SE NA TERAPIJO

Na terapijo se lahko naročite preko spodnjega obrazca.

Za dodatne informacije sem dosegljiva na  | 051 863 500  | [email protected] |