Poslovne terapije

Terapija za poslovne uporabnike

Terapija za poslovne uporabnike je v prvi vrsti namenjena vodilnim kadrom podjetja, ki bi si pri svojem delu želeli podpore pri vodenju kadrov in podjetja. Dejstvo je, da je vodenje podjetja izredno zahtevno delo, saj poleg poslovnega znanja zahteva tudi znanje za delo z ljudmi, za katerega večina vodilnih nima posebnega znanja ter ga izvaja intuitivno, pri čemer so nekateri bolj, drugi manj uspešni.

Na terapijah za poslovne uporabnike zato pogledamo, s kakšnimi težavami se srečuje vodilni pri vodenju podjetja in predvsem vodenju kadra ter katere so osebne ovire, ki jih mora premagati do bolj učinkovitega ravnanja na tem področju.

Pri tej vrsti terapije gre za prepletanje različnih pristopov, ki vključujejo tako psihoterapevtske principe dela kot principe dela iz drugih področij.

Terapija se lahko izvaja v obliki individualne terapije, v paru ali skupini, odvisno od narave problema. In je primerna za vse vrste poslovnih izzivov, ki se nanašajo na osebne stiske in dileme pri vodenju podjetja ali pri delu s kadri. Primer težav, s katerimi se ukvarjam: nesporazumi med nadrejenim in podrejenim, nesporazumi med vodilnimi kadri, težave z motivacijo zaposlenih, težave s postavljanjem mej ali izvajanjem nadzora nad opravljenim delom, neusklajenost med vizijo in cilji posameznih akterjev podjetja, težave med zaposlenimi, ponavljajoče se in pogoste bolniške odsotnosti zaposlenih, splošna slaba klima med zaposlenimi, pretirana izpostavljenost stresu itd.

Po dogovoru je možno razširiti sodelovanje na bolj celosten pristop k ravnanju s kadri, ki vključuje tudi pogovore in delo z zaposlenimi. V tem primeru me prosim kontaktirajte na spodnje kontaktne podatke ali pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca na tej podstrani.

 

Terapija za poslovne uporabnike
60 min
60€

DODATNE INFORMACIJE

Terapije se na željo klientov lahko po predhodnem dogovoru podaljšajo za 30 min. Cena v tem primeru je dodatnih 10 €, ne glede na vrsto terapije.

Na prvo terapijo, če je le možno, prosim, s seboj prinesite izpolnjena in podpisana obrazca: Terapevtski dogovor | Pristopni obrazec

V primeru, da terapijo odpoveste manj kot 24 ur pred dogovorjenim terminom oz. na dogovorjen termin ne pridete, ste dolžni opraviti plačilo za terapijo v celoti (izjema so odsotnosti zaradi višje sile, ki jih ni možno v naprej predvideti). Prosim, da morebitne odsotnosti v vsakem primeru sporočite čim prej, ko je to mogoče.

Pozor! Terapije potekajo na naslovu Brezovce 9, 1236 Trzin in ne na naslovu podjetja. Navodila za pot najdete na tej povezavi: Kako do mene >

NAČIN PLAČILA

Plačilo za terapije se izvede sproti, po opravljeni terapiji, zaenkrat je možno plačilo z gotovino.

Po predhodnem dogovoru je možno predplačilo v obliki bančnega nakazila na podlagi predračuna.

Plačilo za Skype terapije se lahko opravi zgolj v obliki predplačila.

Možno je predplačilo več ur hkrati, pri čemer se obračuna popust. V primeru predplačila 5 ur se obračuna 20 € popusta, 8 ur 30 € in pri predplačilu 10 ur 50 € eur popusta.

Obstaja tudi možnost nakupa darilnega bona s storitvijo in višino zneska po vaši izbiri.

Če bi želeli plačila opraviti preko TRR, me prosim o tem obvestite na 051 863 500 ali [email protected], da za vas pripravim predračun za želeno storitev in vam posredujem podatke za nakazilo.

Pozor! Vsa predplačila morajo biti opravljena najkasneje 24 ur pred dogovorjenim terminom terapije (znesek plačila mora biti pred začetkom terapije viden na TRR), v nasprotnem primeru ste dolžni storitev poravnati neposredno po opravljeni terapiji.

NAROČITE SE NA TERAPIJO

Na terapijo se lahko naročite preko spodnjega obrazca.

Za dodatne informacije sem dosegljiva na  | 051 863 500  | tin[email protected] |