Terapije šport

Terapija za športnike

Športniki se v svoji športni karieri soočajo z mnogimi izzivi, pri čemer jim vsekakor niso v pomoč naporni fizični treningi. Ljudje za psihološke procese namreč porabimo določen del svoje življenjske energije in če se športnik znajde v težavah, te energije pogosto zmanjka za naporne treninge in priprave na tekmovanja.

Ideja psihoterapije je torej ta, da pomaga športnikom razrešit težave na katerem koli področju njihovega življenja, da lahko svojo energijo usmerijo v treninge in doseganje rezultatov na tekmovanjih.

Psihoterapija je zato učinkovit način za premagovanje raznovrstnih težav, ki so vezane na športno kariero, kot so: soočanje s slabimi rezultati in pritiski iz tega naslova, tudi s pritiski zaradi dobrih rezultatov, soočanje s poškodbami, slabi odnosi v ekipi, pomanjkanje motivacije za treninge, strah pred nastopi na tekmovanjih, sprejemanje odločitev glede menjave trenerjev, klubov, tudi zaključevanja kariere … Hkrati pa psihoterapija športnika lahko podpre tudi pri soočanju s težavami v osebnem življenju, kot so npr. odnosi z družino, v partnerstvu in pri vseh težavah, ki imajo tak ali drugačen vpliv na njihovo slabo počutje in posledično vplivajo na športno kariero.

 

Terapija za športnike
60 min
50€

DODATNE INFORMACIJE

Terapije se na željo klientov lahko po predhodnem dogovoru podaljšajo za 30 min. Cena v tem primeru je dodatnih 10 €, ne glede na vrsto terapije.

Na prvo terapijo, če je le možno, prosim, s seboj prinesite izpolnjena in podpisana obrazca: Terapevtski dogovor | Pristopni obrazec

V primeru, da terapijo odpoveste manj kot 24 ur pred dogovorjenim terminom oz. na dogovorjen termin ne pridete, ste dolžni opraviti plačilo za terapijo v celoti (izjema so odsotnosti zaradi višje sile, ki jih ni možno v naprej predvideti). Prosim, da morebitne odsotnosti v vsakem primeru sporočite čim prej, ko je to mogoče.

Pozor! Terapije potekajo na naslovu Brezovce 9, 1236 Trzin in ne na naslovu podjetja. Navodila za pot najdete na tej povezavi: Kako do mene >

NAČIN PLAČILA

Plačilo za terapije se izvede sproti, po opravljeni terapiji, zaenkrat je možno plačilo z gotovino.

Po predhodnem dogovoru je možno predplačilo v obliki bančnega nakazila na podlagi predračuna.

Plačilo za Skype terapije se lahko opravi zgolj v obliki predplačila.

Možno je predplačilo več ur hkrati, pri čemer se obračuna popust. V primeru predplačila 5 ur se obračuna 20 € popusta, 8 ur 30 € in pri predplačilu 10 ur 50 € eur popusta.

Obstaja tudi možnost nakupa darilnega bona s storitvijo in višino zneska po vaši izbiri.

Če bi želeli plačila opraviti preko TRR, me prosim o tem obvestite na 051 863 500 ali [email protected], da za vas pripravim predračun za želeno storitev in vam posredujem podatke za nakazilo.

Pozor! Vsa predplačila morajo biti opravljena najkasneje 24 ur pred dogovorjenim terminom terapije (znesek plačila mora biti pred začetkom terapije viden na TRR), v nasprotnem primeru ste dolžni storitev poravnati neposredno po opravljeni terapiji.

NAROČITE SE NA TERAPIJO

Na terapijo se lahko naročite preko spodnjega obrazca.

Za dodatne informacije sem dosegljiva na  | 051 863 500  | [email protected] |